منتديات شباب وبنات

يا مليون الف اهلا وسهلا بيك شرفت المنتدى بزيارتك
اتفضل حضرتك اعمل اللى عايزه
استنى !!! مش تعرفنا عليك الاول
بس شكلك كدة اول مرة تزورنا .. صح
وشكلك كدة ناوى تقلب كتير فى المنتدى من غير ما تسجل .. صح
بص !!!!
هاااا شايف ايه ؟؟؟ شوف المنتدى براحتك وانت اللى هتقرر
لو عايز تسجل معنا ده يبقى شرف لينا كبير لما حضرتك تسجل فى منتدانا
ولو مش عايز براحتك برده هتنورنا بزيارتك فى منتديات شباب وبنات
  الارز الاسبانى 126762-47

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

منتديات شباب وبنات

يا مليون الف اهلا وسهلا بيك شرفت المنتدى بزيارتك
اتفضل حضرتك اعمل اللى عايزه
استنى !!! مش تعرفنا عليك الاول
بس شكلك كدة اول مرة تزورنا .. صح
وشكلك كدة ناوى تقلب كتير فى المنتدى من غير ما تسجل .. صح
بص !!!!
هاااا شايف ايه ؟؟؟ شوف المنتدى براحتك وانت اللى هتقرر
لو عايز تسجل معنا ده يبقى شرف لينا كبير لما حضرتك تسجل فى منتدانا
ولو مش عايز براحتك برده هتنورنا بزيارتك فى منتديات شباب وبنات
  الارز الاسبانى 126762-47

منتديات شباب وبنات

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

2 مشترك

    الارز الاسبانى

    jannat
    jannat
    عضو جديد
    عضو جديد


    البلد :   الارز الاسبانى 3dflag10

    رقم العضوية : 50

    عدد المساهمات : 22

    نقاط : 10140

    تاريخ التسجيل : 18/07/2010

    الجنس : ذكر

      الارز الاسبانى Empty الارز الاسبانى

    مُساهمة من طرف jannat الأحد يوليو 18, 2010 8:58 pm

    المقادير

     ¼
    كيلو
    ارز طويل الحبة

     3 ملعقة كبيرة زبده

     بصلة متوسطة مفرومة
     ½ حبة فلفل
    اخضر حلو
     ½ حبة فلفل احمر حلو

     ملعقة صغيرة فلفل احمر غير حار

     عصير برتقالة ومبشور القشر

     3 اكواب مرق اللحم
     4
    حبات طماطم مقطعة انصاف
     4 قلوب
    خرشوف مسلوق
     8 حبات من الهليون
    المسلوق

    طريقة
    الطبخ



    يحمر
    الارز فى الزبده
    حتى يصبح ذهبى اللون ثم تضاف البصلة

    المفرومة وشرائح الفلفل الاخضر والاحمر

    ويحمر الجميع مدة دقيقة واحدة ثم يضاف الفلفل الاحمر

    الغير حار ومبشور عصير البرتقال ثم يضاف مرق اللحم

    يترك الخليط على النار حتى يغلى مع التقليب
    مرة
    واحدة ثم تخفض النار.

    يغطى الاناء باحكام ويطهى الارز لمدة 15 دقيقة او
    حتى ينضج الارز .

    يصب الارز فى قالب مستدير مدهون بالزبده ويضغط عليه

    باليد حتى يمتلى القالب ويترك حتى يبرد.

    يقلب فى طبق مستدير ويزين بالطماطم وقالب
    الخرشوف
    ووحدات الهليون.
    mona
    mona
    المدير العام وصاحبه المنتدى
    المدير العام وصاحبه المنتدى


    البلد :   الارز الاسبانى 3dflag10

    رقم العضوية : 1

    عدد المساهمات : 818

    نقاط : 12797

    تاريخ التسجيل : 16/04/2010

    المزاج : رايق اوى

    الجنس : انثى

      الارز الاسبانى Empty رد: الارز الاسبانى

    مُساهمة من طرف mona الأحد يوليو 18, 2010 9:32 pm

      الارز الاسبانى 210314


    رااااااااااااااااائع يسلمو

      الوقت/التاريخ الآن هو الخميس مايو 02, 2024 9:21 pm