بسم الله الرحمن الرحيم
الطريقة
المكونات
1/2 ك لحمة فيلية – 150 ج لية ضانى – بصلة كبيرة مبشورة -
ملح وفلفل – بهارات – خل
ملح وفلفل – بهارات – خل
سلطة
طحينة ( طحينة – زبادى – خل – كمون – ليمون – ثوم )
طحينة ( طحينة – زبادى – خل – كمون – ليمون – ثوم )
نقطع اللحمة شرائح رفيعه ثم نتبلها بالملح
والفلفل والبهارات والخل ونخلطها كويس ثم نضعها فى صينية ونفرد عليها من
فوق اللية وندخلها الفرن تحت الشواية حوالى 7 د ثم نطلعها ونشيل اللية خلاص
نرميها ثم نضع اللحمة فى مقلاية تانية ساخنة بدون الصوص المتبقى منها
نقلبها تقليبتين علشان تاخد لون ثم نضع عليها الصوص المتبقى مع التقليب لحد
ماتستوى
والفلفل والبهارات والخل ونخلطها كويس ثم نضعها فى صينية ونفرد عليها من
فوق اللية وندخلها الفرن تحت الشواية حوالى 7 د ثم نطلعها ونشيل اللية خلاص
نرميها ثم نضع اللحمة فى مقلاية تانية ساخنة بدون الصوص المتبقى منها
نقلبها تقليبتين علشان تاخد لون ثم نضع عليها الصوص المتبقى مع التقليب لحد
ماتستوى
لعمل
سندوتش الشاورما
سندوتش الشاورما
1-
نفرد الخبز اللبنانى وندهنة بالمايونيز
نفرد الخبز اللبنانى وندهنة بالمايونيز
2-
نضع شرائح بصل
نضع شرائح بصل